Romania. Agost 2010

Galeria
Informació
Comentaris
 • Senzillament... cables Cementiri alegre Esglèsia de fusta Tradició i modernitat Esglèsia als Carpats Façana Esglèsia pintada Torre d'una esglèsia pintada Cabina de telèfon a transilvania Reminiscències russes Setè pas... Troleibús Escala Cases.. transilvania Artesania a brasov. Nines de drap Artesania a Brasov. Ous decorats Artesania a Brasov. Motiu religiós Nenes a punt de remullar-se Fanal Cèrvol dibuixat Potser en picarà algún..... Museu d'historia a Constanza Dacia o R12...? Passejant per Constanza De rebaixes

  Creative Commons License

 • Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s