Retrats

Galeria
Informació
2 comentaris
 • Nena amb Coca-ColaSaltos del LajaPensant... Just.... Vi...Que ve la onada.... Jugant amb la sorra de la platja Confidències... Corbes a la platja.... Observant... Mirada.... Ma i cavall Banyet al pantà Nena amb mocador Astrus A la font Saltant a la "cama plástica".... Pont sobre l'Ebre Observant insectes.... Nena saltant Nena juganera Al tren... Als braços de la mamaDarrera del vidre Darrera dues bombolles LLum reflectida Somriure Nens jugant a daus
  Creative Commons License

 • 2 thoughts on “Retrats

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s