Illa de Chiloe

Galeria
Informació
Comentaris
 • Fira artesanal de Dalcahue Esglesia de Quinchao Pila baptismal. Esglesia de Quinchao Esglesia de Quinchao Esglesia de Quinchao Esglesia de Quinchao Forn de cancagua Sostre Pulpit. Esglesia d'Achao Columnes. Esglesia d'Achao Pila baptismal. Esglesia d'Achao Columna. Esglesia d'Achao Esglesia d'Achao Platja Testos Interior d'esglesia Tenaun. Donde las casas navegan Esglesia de Tenaun Volta de fusta. Esglesia de Tenaun Esglesia de Tenaun Marea baixa. Castro Palafitos de Castro Mercat d'artesania de Dalcahue LLana de ChiloeCreative Commons License

 • Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s