Sota latitud 50ºS

Galeria
Informació
Comentaris
 • Glaciar GreyLlac GreySalto ChicoFigures a Puerto NatalesSeno Ultima esperanzaPingüí de MagallanesPingüí de MagallanesFar Illa MagdalenaAraucania a MagallanesEstret de MagallanesEstret de MagallanesPunta ArenasLlacuna salada de Pali AlikeFent cua a l'estretGlaciar Perito MorenoGlaciar Perito MorenoLLac ArgentinaTorres del PaineSalto ChicoPassejant pel parc del PaineCuernos del PaineEn un arbre secDalt de l'arbreMassís del PaineMassís del PaineMassís del PaineCorder al palEsglésia de Puerto NatalesCadiraFornVolants vàlvules amoniac. Frigorifics BoriesPuerto BoriesAltellTaulaFinestra a Puerto NatalesPuerto BoriesRellotge SingularCova del milodónMilodónPel llac GreyEscola Punta ArenasEstatua MapucheEstatua al canal Fitz RoyCanal Fitz RoyTractor a Río VerdeCotxe anticVaixell a Punta ArenasCreative Commons License

 • Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s