Per Calama i San pedro de Atacama

Galeria
Informació
2 comentaris
 • LLacuna Blanca Sal i aigua Castells de roca Corbes Salar del Tara Salar del Tara Castells del Salar del Tara Castells del Salar del Tara Textures andines De viatge... El vigilant del salar Fletxa Oasis Oasis Licancabur. La muntanya sagrada Geiser durant la posta de sol Geiser del Tatio LLames Foc I volcà Paissatge Sairecabur Cactus centenari Pujant als geisers. Guatin Esglesia de San Pedro Sortint de misa Portal Pila d'aigua beneïda Ombres i textures Pila relectida Pila baptismal Monstres Camins cap a l'infern Arbre de Nadal Pinotxo Ciutat fantasma de Chuquicamata Aprenents de miner Club de Empleados de Chuquicamata Cooper mining Noia al balcó Torre d'esglesia. Calama Guitarra. Calama La "coperativa" Poble d'artesans Pared de tova Petit amfiteatre Creus Passeig de Gabriela Plaça de San Pedro d'Atacama Olla de terrissa Tova L'escola Mercat artesà
  Creative Commons License

 • 2 thoughts on “Per Calama i San pedro de Atacama

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s